ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ  

1. Απαγορεύονται οποιοσδήποτε διαπληκτισμός ,σωματική επαφή ,ειρωνεία, σχόλιο ,έντονη ομιλία ,ύβρεις ,χειρονομίες κι όποια άλλη συμπεριφορά δημιουργεί ένταση μεταξύ των συμμετεχόντων. ΟΛΑ τα παραπάνω είναι λόγοι ΑΜΕΣΗΣ ΑΠΟΒΟΛΗΣ του παίχτη από το παιχνίδι ,ανεξάρτητα ανεξάρτητα αν έχει καταβάλει συμμετοχή. Οι συμμετοχές δεν επιστρέφονται.

2. Ο κάθε παίχτης είναι υπόλογος για τη συμπεριφορά του και την τήρηση των κανόνων του παιχνιδιού. Αν κάποιος θεωρεί ότι αδικήθηκε σε κάποια φάση ή ότι κάποιος κανόνας δεν λειτούργησε σωστά ζητάει με ΗΡΕΜΟ και ΕΥΓΕΝΙΚΟ τρόπο τον αριθμό περιβραχιονίου του/των συμπαίκτη/ών του και αναφέρει τους αριθμούς και το συμβάν σε κάποιον διοργανωτή ή διαιτητή ή στον ανώτερο του κι αυτός στον αρχηγό της παράταξης.

3. Στο παιχνίδι θα λειτουργεί σύστημα αξιολόγησης της συμπεριφοράς των παιχτών, βάσει των παραπάνω.

4. Διατηρείστε τη θετική ενέργεια τη δική σας και των συμπαικτών σας.

5. Διατηρήστε την αυτοσυγκράτηση και τη ψυχραιμία σας.

6. Να είστε ευγενείς και καλοπροαίρετοι.

7. Χρησιμοποιήστε κοινή λογική για λήψη αποφάσεων.

8. Δράστε πυροσβεστικά σε τυχόν ''θερμά επεισόδια''.

9. Να είστε καλοπροαίρετοι ,και να λειτουργείτε σαν να είχε ο άλλος δίκιο ,ακόμη κι αν νομίζετε πως έχετε εσείς.

10. Δώστε χρόνο στους συμπαίχτες σας να αντιληφθούν ένα λάθος ή μια κατάσταση.

11. Μην καταστρατηγείτε τους κανόνες του παιχνιδιού. Μην κάνετε δηλαδή κακή ή στρεβλή χρήση των κανόνων ,γιατί έτσι καταστρέφεται το παιχνίδι.

12. Δεν κάνουμε LARP με θέματα υγείας. Μην προσποιήστε ψεύτικα προβλήματα υγείας. Είναι κίνηση που θα προκαλέσει άσκοπη αναστάτωση στη ροή του παιχνιδιού.

13. Παρακαλώ μην μεταφέρετε ή καταστρέφετε υλικά της διοργάνωσης (ταμπέλες, κατασκευές κτλ) εκτός και εάν έχετε δεχτεί συγκεκριμένες εντολές για την αποστολή σας.

14. Βάλτε σωστά τις προτεραιότητες: 1. ΑΣΦΑΛΕΙΑ ,2. ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ,3. ΝΙΚΗ

15. Μόνοι μας φτιάχνουμε ή χαλάμε το παιχνίδι ,δημιουργούμε θετικές ή αρνητικές εμπειρίες. Σκοπός κάθε παιχνιδιού είναι να περάσουμε όσο καλύτερα γίνεται.